Kenmerken & voordelen gelpolish

Kenmerken en voordelen:

  1. Levendige kleuren & dekkende kleuren: Onze Beauty Label Gel Polish is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om uw nagels te stylen. Of u nu op zoek bent naar subtiele pasteltinten, felle kleuren of klassieke neutrale tinten, we hebben de perfecte kleur voor elke gelegenheid. Ook beschikken we over veel glitter kleuren en minder dekkende kleuren.
  2. Langdurige resultaten: De Beauty Label Gel Polish biedt een langdurige en chipbestendige kleuren wanneer dit op de juiste manier wordt aangebracht. De speciale base coat die je eronder moet gebruiken, zorgt ervoor dat de gel polish stevig hecht aan de nagels, waardoor de kleur langer behouden blijft en bestand is tegen alledaagse slijtage. Na het uitharden van de kleur, moet het altijd afgelakt worden met een Beauty Label top coat naar keuze.
  3. Schitterende glans: Onze gel polish zorgt voor een prachtige en intense glans op uw nagels. Het geeft uw manicure een professionele afwerking en laat uw nagels stralen. Je kunt er ook voor kiezen om een matte top coat te gebruiken of juist een top coat met glitters. Alles is mogelijk.
  4. Snelle uitharding: De Beauty Label Gel Polish droogt snel en volledig uit onder een UV- of LED-lamp. Hierdoor kunt u genieten van een snelle en efficiënte manicure zonder lange wachttijden.
  5. Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen: Dankzij de handige kwastje kunt u de gel polish gelijkmatig en precies aanbrengen op uw nagels. Bovendien is de Beauty Label Gel Polish eenvoudig te verwijderen met behulp van een professionele gel polish remover, zonder uw natuurlijke nagels te beschadigen. Ruw hiervoor eerst de top coat op.
  6. Professionele kwaliteit: Onze Beauty Label Gel Polish is ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten om een uitstekende hechting, kleurintensiteit en duurzaamheid te garanderen. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze gel polish voor professionele resultaten.

Transformeer uw nagels met de prachtige kleuren en langdurige glans van onze Beauty Label Gel Polish. Of u nu uw nagels thuis verzorgt of een professionele nagelstylist bent, onze gel polish zorgt voor een prachtige en duurzame manicure. De dekkende kleuren zijn ook geschrikt voor nail arts. Gebruik hier striper penselen voor of de gelpolish stripe gels van Beauty Label.